37-й сезон Ukrainian Fashion Week 2015

Цього разу на стенді площею кілька 100 квадратних метрів були представлені ряд дизайнерів з ідеологією індивідуального пошиття костюмів, виготовлення чоловічого взуття та аксесуарів, а також бар з дегустацією Macallan

37-а Ukrainian Fashion Week, що проходила у Києві з 13 по 24 жовтня, – це цілий комплекс заходів, що включає покази від провідних українських дизайнерів, презентації різноманітних проектів, стенди дизайнерів одягу, а також компанії, безпосередньо не пов'язані зі світом моди. Так, цього сезону, окрім виробників одягу, були представлені компанії Miele, Philips, Renault та інші.
DeсoRoom вже другий сезон підряд розташовується на “чоловічий території ”. Homme Space - це майданчик, який об'єднує не лише представників кращих український майстерень, що займаються індивідуальним пошиттям чоловічого одягу, але і компанії, продукція яких є невід'ємною складовою чоловічого стилю.

 


Цього разу на стенді площею близько 100 квадратних метрів були представлені ряд дизайнерів з ідеологією індивідуального пошиття костюмів, виготовлення чоловічого взуття та аксесуарів, а також бар з дегустацією Macallan – односолодового віскі преміум-сегменту. Поряд з баром розташовувалася затишна лаунж-зона з меблями від DeсoRoom, де гості  могли відпочити від метушні з келихом першокласного віскі. Цого разу на стенді Homme Space нами були представлені предмети Baker від знаменитого декоратора-француза Жака Гарсії (Jacques Garcia).

 


Ідея чоловічого стенду – показати, що в Україні існує сервіс створення речей, покликаних підкреслити самобутність та неповторність свого володаря. І це стосується не тільки одягу, але й взуття, парфюму   –  усього простору життя. Головне, щоб увесь простір був створений майстрами своєї справи. Адже ідеальний інтер'єр, як і ідеально скроєний костюм,  має бути бездоганним.