Благодійний концерт "Класична феєрія" 18 грудня у Харкові

Вміння ділитися і співчувати – одні з найважливіших здібностей, що дозволяють знайти у собі людину. Напередодні свята Святого Миколая, 18 грудня, на сцені ХНАТОБу відбудеться концерт «Класична феєрія», у рамках якого видатні музиканти зі всього світу зберуться разом, щоб допомогти дітям.

Організаторами проекту, заснованого у 2012 році, є музиканти Брати Дворніченко та Благодійний фонд «Турбота». DecoRoom вже вкотре також допомагає у проведенні ініціативи, яка робить світ більш гарним та добрим .


Серед учасників «Класичної феєрії» László Fenyő (Германія) – один з найкращих віолончелістів сучасності, який зіграє на віолончелі 1695 року відомого італійського майстра Matteo Goffriller.


Більше половини квитків будуть подарунком для дітей, позбавлених батьківської турботи,  дітей-інвалідів та дітей із багатодітних і малозабезпечених сімей. Для них – це унікальна можливість доторкнутися до світу мистецтва високої проби. Усі кошти, отримані від продажу квитків, будуть спрямовані на реалізацію проекту "Музика Серця", мета якого – придбання високотехнологічних одноразових витратних матеріалів для проведення операцій дітям з вродженими вадами серця у відділенні кардіохірургії Інституту загальної та невідкладної хірургії імені В. Т. Зайцева.


Пам'ятайте: добро робиться просто. Кожен придбаний квиток як щирий відгук на музику та мету «Класичної феєрії» допоможе дитячим серцям битися далі.

 


Благодійний концерт «Класична феєрія», 2014

 

Благотворительный концерт «Классическая феерия», 2014