Виставка Design Living Tendency 2015 в Києві

Виставка Design Living Tendency 2015, що проходила з 30 вересня по 3 жовтня у ВЦ "КиївЭкспоПлаза", - важлива подія для українського интерьерного і меблевого ринку. DecoRoom, разом з іншими українськими компаніями, також взяв в ній участь.

У контексті проблем, з якими зіткнулася наша країна за останні пару років, вже сама ініціатива проведення такого роду заходу гідна якщо не захоплення, то щирої поваги.

 


Звичайно, Design Living Tendency 2015 – це не масштабність Maison&Objet або Koelnmesse, при цьому  їй вдалося долучити значну кількість як іменитих, так і зовсім юних учасників  і стати майданчиком для спілкування і взаємодії, викликавши найжвавіший інтерес.

 

     

 


Для DecoRoom участь в цьому заході стала можливістю знайти нових друзів і поділитися з ними тим, що ми вміємо і любимо робити. Ми щиро захопилися процесом підготовки і презентації нашого стенду, який об'єднав в собі усі етапи створення самобутнього простору. Майже 20 років тому DecoRoom починався як проектне бюро. Зараз завдяки можливості реалізації ексклюзивних замовлень, наявності власного меблевого виробництва та текстильного ательє у нас є можливість створити і облаштувати простір для людей з найвибагливішими смаками.